معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، ویژگی‌های یک شامپوی خوب را اعلام کرد. معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، شامپو را ترکیب مناسبی از یک پاک کننده معرفی کرد که عموماً به صورت مایع بوده و به منظور شستشوی بدن یا موی سر استفاده می‌شود. ادامه مطلب ]
مجله میترا بهداشتی سازمان ,غذایی، آرایشی ,معاون اداره منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

thKeywo شرکت مهندسی نما توسعه سازان پایدار saadi511 فنی مهندسی chideman24 خرید هدیه ابوالقاسم کریمی