مصرف «فلفل» برای جبران فشار خون پائین و کم‌خونی مناسب است و برای کسی که فشار خون بالا دارد، مضر است.دانه فلفل به نامهای گوناگونی خوانده می‌شود از جمله پلپل، بلبل، رج، ارنیفس، استی‌اود، استراود، باباری، حافظ‌الکافور، شیاف، خوذی، کوپر، شاب و قعیر. [ ادامه مطلب ]
مجله میترا فشار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

انجمن کارشناسان بهداشت ایران موسسه سفیر (نگارش مقاله ISI) تدریس خصوصی زبان چگونه سونوگرافي انجام دهيم رژیم چاقی و لاغری آنلاین کلمات jesus ماینر و ارز دیجیتال